Jukka-Pekka Kuokkanen Varsinaisen Suomen vinkkelistä

Näin voitin eurovaalit 2014 (luonnos vaalivalvojaispuheeseen 25.5.)

 

Rakkaat ystävät! Aivan ensiksi haluaisin kiittää teitä kaikkia loistavasta kampanjasta.

Moni on jo hämmästyneenä kysellyt, miten on mahdollista että yllättäen ja rajallisella budjetilla saatiin tällainen äänivyöry. Paljastan nyt teille – uskotuilleni – koko keskeisen taktiikkani, kipeän tietoisena siitä, että v. 2019 tätä tullaan käyttämään minua vastaan. No, kuten uusi paras kaverini Paavo totesi videohaastattelussa, ihmiskunnan kohtaloihinhan tässä tulee väkisinkin vaikuttaneeksi.

Ensiksi kävimme kampanjapäällikköni Pekun kanssa käsiksi päivänpolttavimpaan haasteeseen, valtakunnallisen tunnettuuden lisäämiseen. Löysimme tähän kolme luovaa ratkaisua:

1.  Heti kampanjan alussa muutimme sukunimeni muotoon Putin-Kuokkanen (se maksoi maistraatissa 30 euroa, mutta Peku sanoi että kyllä ne rahat jostakin löydetään). Tämän jälkeen minua googlattiin enemmän kuin kaikkia muita ehdokkaita yhteensä.

2.  Sitten Pekun serkku teki youtubeen videoon , jossa minusta on tehty Angry birdsin possukuningas ja ikään kuin esiinnyn TV:n sketsiohjelmassa ja pelleilen ”ammattikoomikkojen” kanssa = Pekun siskot. Se otettiin kuitenkin pois tubesta, kun se ei sentään ollut uskottavaa. (Peku sanoi ettei tuolla tavalla kyllä pääministeriksi päästä, ei vaikka olisi mistä puolueesta. Minä uskoin.)

3. Seuraavaksi mietittiin, miten pystyisin antamaan oikein pöljän vaikutelman siinä YLEn meppigalleriassa. Peku sanoi, että pitää vastata kaikkiin kysymyksiin etten tiedä ja olla miettivinään tosi kauan. ( Minua tuppasi kyllä naurattamaan siellä Isossa Pajassa, kun oikeasti olisin tiennyt ne vastaukset ja se haastattelijanainen oli niin kauhean nätti, mutta Peku sanoi että hyvin se meni: näytin kuulemma tosissaan pöljältä. Aluksi sitä galleriavideota katsoi vain Pekun suku Peräseinäjoelta, mutta ne joutuivat lopettamaan kun Pekun isoveljelle tuli jännetupen tulehdus siitä videon tykkäämisestä tuntikaupalla. Ne saivat kuitenkin jonkun paikallisen moottoripyöräjengin jatkamaan mäyräkoirapalkalla. En kyllä ymmärrä miten lemmikkieläimet tähän liittyy. Nyt sitä minun videota on katsottu melkein 79 000 kertaa.)

Lopuksi oli enää jäljellä ne vaalikoneet. En oikein tiennyt mitä pitäisi vastata ja jos vastaa ihan rehellisesti, niin mitä siitä seuraa. Pekun neuvosta vastasin kaikkiin kysymyksiin sen keskimmäisen  vastauksen, ”en tiedä” tai mitä siinä nyt milloinkin luki. (Pärjäsin tuttavien testaamana aika hyvin: Olin melkein kaikilla heillä ykkönen, mitä nyt pari kertaa toinen uusi paras kaverini Eija-Riitta kiilasi lopussa ohi.)

Tässä sitä nyt siis ollaan. Aivan lopuksi haluaisin kiittää teitä kaikkia. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että ilman ahkeraa asioihin perehtymistäni, uutteraa jalkatyötäni sekä meidän puolueen loistavaa aatetta emme olisi nyt tässä!

Hei: Mihin te menette? Älkää nyt lähtekö! Peku sanoi, että kaffetta on vielä jäljellä ja vaalikarkkeja kans….

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

P.S.
Unohdin mainita, että Peku sanoi saunan lauteilla, että heitetään nämä kamapanjaluonnokset roskiin.
Joku kuuli asian saunan kuistilla hieman epäselvästi ja näin päädyin halaamaan Turun ufo-mallisia roskiksia Sarin kanssa.
Tämä vaatimaton ele herätti äänestäjät: "Tässäpä ehdokas, joka katsoo meitä maanläheisesti ja vakaasti suoraan tämän maailman todellisten tuotosten tasolta. Niitä se Eija-Riittakin on yrittänyt siivota."
:D

Eija Seppänen

Ja äänten laskennassa ihmeteltiin, mikä ihme ja kumma, aivan maaginen voima,116 -numeroon liittyy, kun sitä koko ajan pinkasta esiin nousee.

Käyttäjän Jukka-PekkaKuokkanen kuva
Jukka-Pekka Kuokkanen

Juuri noin Eija - tai kuten Peku sanoi: ellemme olisi saaneet ainakin noita kolmeakymmentäneljää ääntä, olisin kyllä ottanut takaisin oikean nimeni Bärttil!!

Käyttäjän TommyBjrkskog kuva
Tommy Björkskog

Kuules Jukka-Putin! Olen vahvasti sitä mieltä että yksi tärkeä tekijä tähän vaalitulokseen on myös se, että olet sekä älykäs että komea! Onnea upeaan kampanjaan! Terveisin, Pekun kaveri.

Käyttäjän Jukka-PekkaKuokkanen kuva
Jukka-Pekka Kuokkanen

Niin: älykäs, komea ja KOHTELIAS! (Niin ainakin äitivainaa aina sanoi...)

Jarmo Hautaniemi

Ei tämä ihan uusi taktiikka ole. Nykyisessä Suomen eduskunnassakin on aika monta edustajaa, jotka ovat tällä menetelmällä päässeet läpi!

Käyttäjän Jukka-PekkaKuokkanen kuva
Jukka-Pekka Kuokkanen

Joo, niin kampanjapäällikkönikin sanoi! (Peku seuraa tosi tarkasti myös kilpailevien puolueiden toimintaa: ainakin Maalaisliitossa ja SMP:ssä on kuulemma just tuommoista touhua...!)

Toimituksen poiminnat